Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

L-lysin

L-lysin er en essensiell aminosyre, hvilket betyr at den er nødvendig for å holde deg ved god helse, men ikke kan dannes i cellene dine og derfor må tilføres via næringsstoffer du inntar.

image Description

L-lysin finnes i all mat som inneholder proteiner. Den er en nødvendig byggestein for alle proteiner i kroppen. L-lysin spiller en sentral rolle i kalsiumopptak, i å bygge muskelproteiner og i kroppens produksjon av hormoner, enzymer og antistoffer.

L-LYSIN

LYSIN I RECOVER-ME

L-Lysin har blitt tilsatt Recover-Me spesielt med tanke på å styrke effekten av den spesielle arginintypen; L-Arginin L-Pidolat. En bonusfordel er at den potensielle aktiveringen av det latente herpes simplex-viruset minsker ved økt inntak av L-Arginin.

L-Arginin og L-lysin trengs begge for å gi optimal støtte for din helse. I kombinasjon er virkningene av dem ønskelige i et stort antall situasjonen, som i å potensielt øke veksthormonnivåene dine og styrke skjelettet.

HEVER VEKSTHORMONNIVÅER

L-lysin har blitt testet isolert og i kombinasjon med L-arginin og har blit ubestridelig påvist å ha en effekt i produksjonen av veksthormoner og undertrykkelse av herpesviruset (HSV).

Recover-Me har L-lysin som del av formele for å maksimere opptaket av L-arginin inn i kroppen og for å hjelpe kroppen å avgi GH når den sover og forsinke mulige utbrudd av herpes. Det er veldig viktig at man leser gjennom alle de kliniske dataene for å fullt ut forstå hvorfor vi satte sammen bestanddelene i Recover-Me på den måten vi gjorde det.

Skjelettets helse

En studie publisert i 2002s desemberutgaven av "Biomedicine and Pharmacotherapy" viste at det å kombinere L-arginin og L-lysin stimulerte aktiviteten i menneskers osteoblaster, cellene som er ansvarlige for beinmassens vekst. I dette laboratorieeksperimentet førte L-arginins virkinger på nitrogenoksidfremkalte cellesignaler og L-lysins bidrag til kollagensyntese til økt benproduksjon i prøverørene når begge aminosyrer sammen ble tilsatt osteoblastene.

Kilde