Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

Om Oss

Har du noensinne hørt om «mirakelmolekylet», nitrogenoksid? Vel, denne Nobelprisvinnende oppdagelsen er en du ikke vil gå glipp av noen detaljer om. Hvorfor? Fordi det gir næring til hver eneste celle, og skaper slik en vakker, harmonisk kropp og indre helse – den beste versjonen av DEG.

Vi ble forbløffet over hvor lite folk vet om dette, og dette inspirerte Recover-Me sin eksistenserklæring:

Vi ønsker å informere verden om viktigheten ved mirakelmolekylet nitrogenoksid for å kunne hjelpe så mange som mulig til å bedre sin livskvalitet.

Det første vi gjorde var naturligvis å kaste oss ut i letingen etter et tilskudd som ville øke produksjonen av nitrodenoksid i kroppen. Gjett hva vi fant? Ikke ETT eneste kosttilskudd på markedet kunne vise til en slik effekt. Vi var forvirret! Hvordan kunne noe som hadde fått tilnavnet «mirakelmolekylet» ikke ha funnet veien til de menneskene som trengte det?

Og her startet vår visjon.

Vi ser for oss en verden med en lykkeligere, sunnere sjel og et lysere syn på livet, takket være vel anvendt vitenskap.

Når vi altså hadde en klar visjon, visste vi at vi måtte finne en ledende global vitenskapsmann til å hjelpe oss med å utforme Recover-Me, og vi er glade for å kunne si at vi fant ham, en anerkjent professor innen organisk kjemi. Etter en livslang suksessrik karriere var denne professoren fast innstilt på å skape en høykvalitetsformel som ville øke nivået av nitrogenoksid i mennesker til et optimalt nivå. Denne professoren er ikke i dette for pengenes skyld! Snarere er hans mål å forbedre menneskers livskvalitet. Denne pasjonen gjør Recover-Me unik i sitt slag!

Gjennom hele denne opplevelsen har vi blitt oppmerksomme på kraften som ligger i utdannelse, ignoransens kur. Vi ser på lesekyndighet som en utrolig viktig evne i livet for å kunne fatte sunne beslutninger som øker livskvaliteten.
Derfor, vil Recover-Me donere en andel av sitt overskudd til initiativer for å bedre barns leseferdigheter.
En annen del av overskuddet vil gå til å støtte en av vårt firmas største lidenskaper – – naturen. Disse pengene vil bidra til treplantningsprosjekter og prosjekter for å redde habitater i utsatte landområder.

Så vit dette; at når du handler med Recover-Me, forbedrer du ikke bare din egen vitalitet med det berømte «mirakelmolekylet», men du er også med på å utvikle de kommende generasjonene og gjenopprette naturen.
Forbedre din egen helse samtidig som du fremmer vår planets helse. Kan det bli bedre enn det?