Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

Vilkår og Betingelser

1. Avtale
Ved å bruke nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene.

2. Endringer
Vi forbeholder oss retten til å:

oppdater disse betingelsene fra tid til annen. Det er ditt ansvar å sjekke om slike endringer. Hvis du ikke ønsker å godta de nye vilkårene, bør du ikke fortsette å bruke nettstedet. Hvis du fortsetter å bruke Nettstedet etter datoen da endringene ble gjort, viser bruken av nettstedet ditt at du er bundet av de nye vilkårene.

3. Registrering
U garandeert dat: de persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert, waar is, nauwkeurig, actueel en volledig in alle opzichten; en doet u zich niet voor als andere persoon.Du garanterer at:

De personlige opplysninger som du må oppgi når du registrerer deg, er sann, nøyaktig, aktuell og fullstendig i alle henseender. og du futgir deg for å være en annen person eller enhet.

4. Skadesløsholdelse
Vi tar all rimelig forsiktighet i den grad det er i vår makt å gjøre det, for å holde detaljene i bestillingen og betalingen sikker, men i fravær av uaktsomhet fra vår side kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap du måtte lide hvis en tredjepart anskaffer uautorisert tilgang til data som du har gitt når du åpner eller bestiller fra nettstedet.

5. Bestellingen
Alle bestillinger er underlagt aksept og tilgjengelighet. Hvis de bestilte varene ikke er tilgjengelige, vil du bli varslet via e-post (eller på annen måte hvis ingen e-postadresse er oppgitt) og du får muligheten til å vente til varen er tilgjengelig fra lager eller for å avbryte din bestilling.

Du vil påta seg risikoen for produktene når de er levert til leveringsadressen du angav når du bestilte produktene. Vi aksepterer ikke noe ansvar der du oppgir en feil leveringsadresse eller hvor du ikke samler produktene fra leveringsadressen du angav.


6. Pris og betaling
Alle viste priser er inkludert moms til dagens priser og er korrekte på tidspunktet for inntasting av informasjonen på systemet. Vi forbeholder oss retten til å endre priser til enhver tid uten varsel til deg.

7. Beskytte din sikkerhet
All informasjon fra deg vil bli behandlet sikkert og strengt i samsvar med European Data Protection Board av 25. mai 2018.

8. Støtte til kjøp
For å være kvalifisert til å kjøpe varer på denne nettsiden og lovlig inngå og danne kontrakter på dette nettstedet i europeisk lov må du: være person, være 18 år eller eldre; og registrer ditt virkelige navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse eventuelle andre ønskede opplysninger.

Ved å tilby å kjøpe varer, representerer du oss at du er 18 år eller eldre, og tillater oss å overføre informasjon (inkludert oppdatert informasjon) for å få informasjon fra tredjeparter, inkludert, men ikke begrenset til, debet- eller kredittkortnummer eller kreditt rapporterer for å godkjenne identiteten din, for å validere kredittkortet ditt, for å oppnå en innledende kredittkort autorisasjon og å autorisere individuelle kjøps transaksjoner.

9. Intellektuell eiendom

Innholdet på nettstedet er beskyttet av opphavsrett, varemerker, databaser og andre immaterielle rettigheter, og du anerkjenner at materialet og innholdet som leveres som en del av nettstedet, forblir hos oss eller våre lisens-givere.

Du kan hente og vise innholdet på nettstedet på en dataskjerm, lagre slikt innhold i elektronisk form på disken (men ikke en server eller annen lagringsenhet som er koblet til et nettverk) eller skrive ut en kopi av slikt innhold for din egen personlige, ikke- kommersiell bruk, forutsatt at du holder intakt alle og eventuelle opphavsrett og proprietære merknader. Du må ikke ellers reprodusere, modifisere, kopiere eller distribuere eller bruke kommersielt bruk for noe av materialene eller innholdet på nettstedet.

10. Overholdelse
Nettstedet må kun brukes til lovlige grunner og på lovlig måte. Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover, vedtekter og forskrifter om nettstedet og dets bruk. Du samtykker i ikke å laste opp eller overføre noen virus på datamaskinen eller noe annet utformet for å forstyrre, forstyrre eller forstyrre de vanlige operasjons prosedyrene til en datamaskin; og ethvert materiale som er ærekrenkende, støtende eller av en uanstendig karakter.

11. Ansvarsbegrensnin
Uten hensyn til andre bestemmelser i vilkårene, er ingenting i disse vilkårene:

Påvirker eller begrenser dine rettigheter som forbruker i henhold til europeisk lov.

Nettstedet er gitt på grunnlag av «som det er» og «som tilgjengelig» uten representasjon eller påtegning, og vi gir ingen garantier, uansett uttrykte eller underforståtte, i forhold til den og bruken av den. Du erkjenner at vi ikke kan garantere og ikke kan være ansvarlig for sikkerheten eller personvernet til nettstedet og all informasjon du har gitt. Du må bære risikoen forbundet med bruk av Internett.

Selv om vi vil forsøke å sikre at materiale som er inkludert på nettsiden er korrekt, anerkjent og av høy kvalitet, kan vi ikke godta ansvar dersom dette ikke er tilfelle. Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil eller unnlatelser eller for resultatene oppnådd ved bruk av slik informasjon eller for tekniske problemer du måtte oppleve på Nettstedet. Hvis vi blir informert om eventuelle unøyaktigheter i materialet på nettstedet, vil vi forsøke å rette opp dette så snart vi med rimelighet kan.

12. Ingen faglig råd eller medisinsk informasjon
Nettstedet gir ikke medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Informasjonen som er inkludert på Nettstedet, tilbys kun til informasjonsformål. Selv om vi gir informasjon om våre produkter gjennom nettstedet, er verken våre ansatte eller disse tredjepartene autorisert til å gi medisinsk eller annen faglig rådgivning via nettsiden. Som et resultat bør du aldri bruke informasjonen du oppnår på nettstedet for diagnose eller behandling av helseproblemer eller i stedet for medisinering eller annen behandling som foreskrives av en lege eller annen helsepersonell.Vennligst kontakt legen din eller annen helsepersonell hvis du har helsemessige spørsmål.

13. Avslutning
Hvis noen del av vilkårene skal anses som ulovlige, ugyldige eller av en eller annen grunn uforutsigbart, anses denne bestemmelsen for å være sluttvederlag fra disse vilkårene og skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av eventuelle gjenstående bestemmelser i vilkårene.

14. Hele avtalen
Disse vilkårene danner hele grunnlaget for en avtale som er nådd mellom deg og oss.

15. Retours
Skulle du ønske å returnere et produkt uansett grunn, vennligst gi oss beskjed innen 48 timer etter mottak av bestillingen din av en del som ikke er tilfredsstillende. For å ordne en retur, vennligst kontakt oss og informer kundeservice teamet ditt bestillingsnummer, varen du returnerer og årsaken til retur.

Vi kan ikke utstede refusjoner på rett og slett uønskede varer på grunn av forgjengelig karakter av varer i salg. Tilbakebetalinger / utvekslinger vil bare bli tilbudt på varer som er feil, og var tydeligvis på det tidspunktet de ble sendt ut.

Vi vil da svare med et unikt retur autorisasjons nummer og adressen du trenger for å sende varen til customerservice@recover-me.eu

Du må pakke varen sikkert og inkludere:

Bestillingsnummeret ditt

Returner autorisasjons nummer

Hvis en erstatning eller refusjon er nødvendig

Grunnen til at du returnerer varen.

Varer som returneres, skal være i original tilstand og emballasje som de ankom, sammen med en kopi av fakturaen eller pakkeseddel. Når mottatte varer blir sjekket og refundert på varer og porto som er arrangert der det passer.

16. Frakt

Når bestillingen din er plassert, sender vi den til en adresse som er utpekt av deg så lenge den leveringsadressen er i Europa. Du er ansvarlig for å sende inn krav til transportører for skadede og / eller tapte forsendelser.

• Standar Post levering på 3-8 virkedager

Hvordan kontakte oss
Hvis du har spørsmål eller kommentarer om disse vilkårene eller nettstedet, vennligst kontakt oss på:     E-post: kundservice@Recover-Me.se