Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

ANTI-AGING

Fra det øyeblikket vi blir født, spiller aminosyren L-arginin en betydelig rolle i skjelettets vekst og våre cellers reproduksjon. L-arginin er en halv-essensiell aminosyre. Det betyr at kroppen vår selv produserer L-arginin. Den vil produsere tilstrekkelig av det til vi er fullt utvokst. Etter det produserer kroppen mindre og mindre av denne aminosyren, L-arginin, og aldringsprosessen starter.

Tilførsel av L-arginin på det tidspunktet, men særlig i høyere alder, har målbar aldringshemmende effekt og effekt på kroppens funksjoner generelt. L-arginins kvaliteter tjener alle og tilbyr en måte å ta tilbake litt av kontrollen over aldringsprosessen gjennom gjenoppretting og opprettholdelse av vaskulær vitalitet, reversering av aldersrelaterte symptomer på cellulær metabolisme; og styrker en generell følelse av velvære gjennom forbedret dypsøvn. Denne dypsøvnen øker også frigjøringen av veksthormonet ditt og styrker immunforsvaret.

Bestill nå

L-ARGININETS

ANTI AGING GUNSTIGE EGENSKAPER

 • Fremmer regenerering av celler. 
 • Forebygger osteoporose. 
 • Styrker immunforsvaret.    
 • Fremmer dypsøvn.   
 • Stimulerer frigjøring av veksthormon, som har aldringshemmende egenskaper. 
 •  Forhindrer og reduserer effekten av osteoporose ved positiv påvirkning av benmassen.
 • Opprettholder bentetthet ved å stimulere til produksjon av veksthormoner.
 • Forbedrer kognitive funksjoner.
 • Forbedrer minnet, spesielt langtidsminnet, og kan redusere konsekvensene av demens og Alzheimers.
 • Forbedrer kommunikasjonen mellom nevrotransmittere i nerver og hjernen. 
 • Forbedrer spermaproduksjon og -motilitet. 
 • Øker blodsirkulasjonen i kjønnsorganene.
 •  Forbedrer seksuell funksjon..
Til tross for alle de store ordene som blir sagt om L-arginin, utløser ikke alminnelig oralt inntak av L-arginin alene alle fordelene aminosyren kan ha ved å spille en betydelig rolle i kroppen. Etter at vi er fullvokst produserer kroppen lite, og absorberer til og med, L-arginin. Hvis du kun tar et alminnelig oralt tilskudd av L-arginin, vil ikke kroppen din absorbere den tilstrekkelig. For å få kroppen til å absorbere L-arginin, må den slippes sakte inn i kroppen. Recover-Me er en spesiell formel som maksimerer absorpsjonen av L-arginin i kroppen.
Mer om Recover-Me

BEDRE IMMUNE-SYSTEM

Når vi eldes, produserer hypofysen mindre og mindre veksthormon. Som et resultat avtar evnen til å komme seg. Samtidig mister immunforsvaret også en viktig stimulans, T-lymfocytter, som kan redusere immunfunksjonen sterkt og for eksempel forårsake infeksjoner etter anstrengende trening eller stress. Recover-Me spesialformel stimulerer produksjonen av veksthormon og øker immunforsvaret.

Hva er immunforsvaret

Immunsystemet er kroppens naturlige forsvar mot infeksjon. Immunsystemet angriper bakterier og hjelper oss med å holde oss sunne. Mange celler og organer jobber sammen for å beskytte kroppen.
 • Hvite blodlegemer, også kalt leukocytter, spiller en viktig rolle i immunforsvaret.
 • Noen typer hvite blodlegemer, også kalt fagocytter, har som oppgave å fjerne dårlige bakterier fra kroppen.

 • Andre blodlegemer, også kalt lymfocytter, hjelper til med å holde kroppen sterk og sunn. 

 1. De to typene lymfocytter er B-lymfocytter og T-lymfocytter. Lymfocytter finnes i benmargen og blir der til de modnes til B-celler. Du kan sammenligne B-lymfocytter med et slags intelligenssystem i kroppen, de finner målene sine og sender de rette cellene for å sikre dem.
 2. Eller de går til thymuskjertelen for å modnes til T-celler. T-celler er de beskyttende cellene, de ødelegger de invaderende celler som forårsaker infeksjon.

 Recover-Me stimulerer produksjonen av T-lymfocytter.

Flere grunner...............

ØKER YTELSEN

Din fysiske og mentale ytelse vil bli bedres gjennom å bruke Recover-Me, Anti-Aging. På grunn av økt blodgjennomstrømning vil kroppen din restitueres raskere under og etter trening. Denne bedrer også ditt mentale fokus. Den økte produksjonen av veksthormon vil dessuten bidra til å øke din generelle ytelse ved å hjelpe kroppen din inn i en «oppbygningstilstand», som vil lede til mer muskelmasse og mindre kroppsfett!

Fysisk ytelse  – din evne til å produsere nitrogenoksid kan forutsi hvor godt du yter i trening. Nitrogen kontrollerer og regulerer ikke bare blodstrømmen til arbeidende skjelett- og hjertemuskler, men styrer også hvor effektivt mitokondrier genererer cellulær energi fra oksygen. Treningsintoleranse blant eldre individer skyldes at disse menneskene ikke klarer å effektivt produsere nitrogenoksid og regulere blodstrømmen til kroppen.

OPTIMALISERER SØVN

Recover-Me forbedrer søvnmønsteret ved å øke nivået av nitrogenoksid i blodet. Dette har motsatt effekt av koffein: kroppen faller raskere i søvn, du sover ofte dypere. Ved å ta Recover-Me om natten fremmer det ikke bare Anti-Aging-effekten, men bygger også opp under kognitiv evne og minne.

Vil du sove bedre og dypere? Ta Recover-Me før du legger deg! Recover-Me er en spesiell formel som optimaliserer nitrogenoksidproduksjonen i hjernen. Nitrogenoksidproduksjon i den fremre delen av hjernen får oss til å sovne. Det får deg til å sove raskere og dypere.  

Undersøke nitrogenoksid og soveALDRING

Vår kropps degenerasjon er uunngåelig. En av grunnene til dette er at cellene i kroppen vår reproduseres igjen og igjen, og at de reproduserte cellene aldri har den samme «kvaliteten» som den opprinnelige cellen, og dermed eldes du. L-arginin er en halv-essensiell aminosyre. Fram til de lange beina i kroppen er utvokst (etter fylte 23 år), produserer kroppen vår nok L-arginin. Etter det slutter kroppen å tilegne seg arginin og aldringsprosessen starter.
Tilførsel av L-arginin på det tidspunktet, men særlig i høyere alder, har målbar aldringshemmende effekt og effekt på kroppens funksjoner generelt.L-arginins kvaliteter tjener alle og tilbyr en måte å ta tilbake litt av kontrollen over aldringsprosessen gjennom gjenoppretting og opprettholdelse av vaskulær vitalitet, reversering av aldersrelaterte symptomer på cellulær metabolisme; og styrker en generell følelse av velvære gjennom forbedret dypsøvn. Denne dypsøvnen øker også frigjøringen av veksthormonet ditt og styrker immunforsvaret.
Kombinasjonen av ingredienser i riktig blandingsforhold i Recover-Me maksimerer absorpsjonen av L-arginin.

Veksthormon

Ettersom man eldes produserer hypofysen mindre og mindre veksthormon. Som et resultat reduseres kapasiteten til å regenerere (for eksempel bindevev, muskulatur, beinvev, sårheling). Samtidig mister immunsystemet også et viktig stimulus, Produce T-lymfocytter, hvilket kan føre til betydelig nedsettelse av immunforsvaret og for eksempel forårsake infeksjoner etter hard trening eller stress. Utskillelsen av ekstra mengder veksthormon kan føre til forbrenning av depotfett og dannelse av kraftigere muskler.
Lysin later også til å stimulere veksthormon i kombinasjon med L-arginin. Kombinasjonen av L-arginin og L-lysin brukes ofte til å fremme fysisk gjenoppretting etter omfattende stress. I tillegg bygger denne kombinasjonen opp under kroppens egen regenerative kapasitet, slik at immunsystemet fortsetter å fungere optimalt.

Louis J. Ignarro, Nobelprisvinner, forklarer:

"Når nerver stimulerer ulike deler av kroppen så gjør de det gjennom å skille ut et kjemikalie. Og det viktigste kjemikaliet i hjernen som skilles ut for mange nerver er nitrogenoksid, og dette nitrogenoksidet vet vi i dag at fremmer lagring av minner og læring. Det er ingen tvil. Dette har blitt påvist hos dyr, det har blitt påvist hos mennesker, og det vi har sett nå er at i sykdommer som svekker minne- og læringsevne, som Alzheimers, er det en nedsatt, en markant nedsatt, produksjon av nitrogenoksid i de regionene av hjernen som regulerer minne og læring. Og tidlige kliniske studier viser at dersom du øker produksjonen av nitrogenoksid i hjernen kan du gjenopprette minne- og læringsfunksjoner."

ØKER DIN GENERELLE VELVÆRE

Ingrediensene i Recover-Me øker blodstrømningen i hele kroppen, noe som gjør hendene og føttene dine varmere og øker libido og følsomhet. Den naturlige inhiberingen av frigjøring av veksthormon vil bli senket, noe som har klart aldringshemmende effekter over tid. På grunn av høyere GH-nivåer vil kroppen forbli lenger i en «oppbygningstilstand» og vil derfor bli slankere med mindre kroppsfett og produsere mer energi.

SEKSUELL FUNKSJON

Ved å øke inntaket av arginin øker nitrogenoksidnivået i blodet. Nitrogen avspenner blodkarenes cellevegger og forbedrer dermed blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen, inkludert i penis. Videre øker arginin konsentrasjonen av nitrogenoksid, hvilket øker elastisiteten i arteriene. Denne effekten kan senke blodtrykket og forbedre prosessene som leder til ereksjon. I tillegg til dette næringsstoffer og oksygen transporteres hurtigere til organene, noe som har en generell positiv effekt på styrke, utholdenhet og seksuell prestasjon.

BEDRE MINNE OG KOGNITIV EVNE

Kombinasjonen av høyere nitrogenoksidnivåer i hjernen og frigjøring av aminosyren L-Pidolate kan løfte hjernens minne og kognitive funksjon til et høyere nivå. Du vil oppleve bedret fokus, årvåkenhet, konsentrasjon og minne. Studier har også vist forbedrede læringsevner.