Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

Fakta om årer

Sunn sirkulasjon er viktig. Når vårt vaskulære system eller det vaskulære systemet ikke lenger kan la blod strømme på visse steder i kroppen vår og dermed forsyner de nødvendige stoffene og fjerner unødvendige stoffer, dør dette organet.

Recover-Me har en særlig positiv innvirkning på helsen til det vaskulære systemet ditt.

 

 


<

Vaskulær system

Det vaskulære systemet, også kalt sirkulasjonssystemet, består av årer som leder blod og lymfe gjennom kroppen. Arterier og vener leder blod gjennom hele kroppen, avleverer oksygen og næringsstoffer til kroppens vev og tar med seg dødt vev. Lymfekarene bærer lymfatisk væske (en klar, fargeløs væske som inneholder vann og blodceller). Lymfesystemet bidrar til å beskytte og opprettholde kroppens væskemiljø ved å filtrere og tømme lymfevæske fra hver region i kroppen.

Les mer

Endotelet

Det er anslått at det er nesten 100 000 kilometer med blodårer i et voksent menneskes kropp. Disse blodårene inkluderer arterier, vener og kapillærer. De er alle beskyttet av en mikroskopisk indre foring av endotelceller, som vanligvis kalles endotelet. Det er viktig å merke seg at disse cellene dekker hele sirkulasjonssystemet fra innsiden av hjertet helt ned til den minste kapillæren. Sammenlagt ville volumet av disse endotelcellene dekke overflaten på 4 til 8 tennisbaner, avhengig av individets størrelse. Endotelet er bare en celle tykk og kan ikke ses av det menneskelige øye.

Les mer