Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

VASKULÆR

I 1998 ble Nobelprisen i fysiologi eller medisin tildelt tre amerikanske forskere for oppdagelsen betydningen av nitrogenoksid som et signalmolekyl (mirakelmolekyl) i hjerte- og karsystemet. (lenke til artikkelen) Nitrogenoksid produseres i endotelet, som er det indre laget i blodårene våre. For å produsere dette nitrogenoksidet trenger endotelet L-arginin.

Dette nitrogenoksidet er, direkte eller indirekte, involvert i nesten hver eneste celleoperasjon og helsetilstand som kan forestilles, fra hjerte- og karsystemet til immunsystemet og fra hormonfunksjonen til nervefunksjonen. En av de viktigste egenskapene til nitrogenoksid er evnen til å få blodårer til å slappe av og utvide seg, vedlikehold av vaskulær tone og struktur, foryngelse av sirkulasjonssystemet, senking av blodtrykket og forbedring av cellemetabolismen.

Bestill nå

Stickstofmonoxide en uw bloedvatensysteem.

Stikstofoxide wordt op natuurlijke wijze in ons lichaam aangemaakt.

Er werd een Nobelprijs toegekend voor de ontdekking dat stikstofmonoxide een belangrijke rol speelt in het hart- en vaatstelsel.

Uit deze ontdekking bleek dat stikstofmonoxide een vaatverwijdend middel is, dat helpt de bloeddruk te verlagen en de hoeveelheid zuurstof in het bloed te verhogen. Stikstofmonoxide wordt geproduceerd, door de binnenwand van de bloedvaten, ook wel bekend als het endotheel, en fungeert als een boodschappersmolecuul dat de bloedvaten vertelt zich te verwijden  en samen te trekken of te ontspannen, als een elastiekje.

Met voldoende stikstofmonoxide kunnen de bloedvaten zich ontspannen en verwijden, zodat het bloed van en naar het hart kan stromen.

Naarmate we ouder worden, produceren we minder stikstofmonoxide. Hierdoor kan het hart- en vaatstelsel minder elastisch worden, waardoor de toevoer van zuurstofrijk bloed naar vitale organen kan verminderen.

Dit is de reden waarom het belangrijk is om een actieve levensstijl te hebben en een dieet dat rijk is aan nitraten, dat wordt omgezet in stikstofmonoxide en kan helpen bij het handhaven van een normaal bloeddrukniveau en een gezond cardiovasculair systeem.

Bakgrunnen 

Som barn, i oppover til ung voksen alder, produserer kroppen nok nitrogenoksid til å holde endotelcellene avslappede og fleksible. Det er grunnen til at de fleste unge ikke har hypertensjon eller andre former for sirkulasjonsproblemer. Etter hvert som årene går, utvikler de fleste av oss en herding av det vaskulære systemet, noe som gjør det mindre fleksibelt og dermed ikke i stand til å tilpasse seg endringene i blodtrykket. Dette gjør det å pumpe blod hardere for hjertet og kan forårsake alvorlige traumer. Dette er en av grunnene til at hjerteinfarkt og hjerneslag er den største dødsårsaken i den vestlige verden.

Forbedre blodstrømmen til hjertet.

Hvis du vil forbedre hjertehelsen din, må du forbedre fleksibiliteten i det vaskulære systemet. Recover-Me Vaskulær ble designet for å støtte begge deler, ved å slappe av endotelcellene i de vaskulære veggene. Vitenskapelige bevis støtter tilskudd av L-arginin for å være effektive i konvertering til nitrogenoksid. L-arginin L-pyroglatamat er en komponent i vårt produkt. Og det er ingen overraskelse at kundene våre bekrefter de fordelaktige “bivirkningene” de opplever ved å enkelt stabilisere vaskulære systemer. Noe som igjen påvirker alle andre funksjoner i organer, bein, hjerne og hudvev.

Vil du takle høyt blodtrykk og forynge vaskulærsystemet ditt? Ta Recover-Me.

Recover-Me er en unik formel, som ble formulert som et svar på oppdagelsen av molekylet nitrogenoksid i blodårene. Denne oppdagelsen var så revolusjonerende at den vant Nobelprisen. Dette molekylet er et signalmolekyl som sikrer at blodtrykket holder seg i riktig område. Så om blodtrykket er for høyt vil det ta steg å få blodtrykket ned, og hvis blodtrykket er for lavt, får det til å øke for å få blodstrømmen til alle organer. 

Administrering av L-arginin, L-glutamin og L-Lysine. 

Når vi reverserer stivheten i det vaskulære systemet ved å utløse konvertering av L-arginin til nitrogenoksid, fremmer vi blodet til å flyte lettere og videre inn i organet, bein, hjerne og hudvev, etterfylle cellene mens vi bremser aldringsprosessen. Alt dette er blitt uavhengig forsket på og bevist. Den spesielle formelen til Recover-Me  optimaliserer produksjonen av nitrogenoksid i karene.

Recover-Me består ikke bare av L-arginin, derfor er ikke studier som bare diskuterer effekten av L-arginin konkluderende. Amino Alliance inneholder også L-lysin og L-Glutamine. Vi bruker også en annen form for L-arginin (L-pyroglutamat). L-lysin har flere viktige funksjoner, hvorav den ene er undertrykkelse av herpesviruset som lever i dvale hos mange mennesker. L-glutamin hjelper til med å gjenopprette tarmens helse og med noen viktige aspekter ved hormonfunksjon.bestaat niet alleen uit L-arginine.  

NITROGENOKSIDS

FORDELAKTIGE EGENSKAPER FOR HJERTE-OG KARSYSTEMET:

 • Hjelper med å regulere kolesterolet ved å senke serum og LDL-kolesterolnivå.
 • Gir "kardiovaskulær" støtte, gjennom at (NO) nitrogenoksid får blodkarene til å slappe av og bli mer fleksible, hvilket fremmer normalt blodtrykk og forhindrer skade på blodkar.
 • Reduser blodtrykket.
 • Øker blodsirkulasjonen.
 • Reduserer risikoen for blodpropp.
 • Senker risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.
 • Undertrykker arteriosklerose.
 • Oppløser eksisterende plakk.
 • Reduserer risikoen for hjertesykdom.
 • Arginin og glutamins blodfortynnende egenskaper reduserer koagulering, samt risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Doktor L. J. Ignarro. Dr. Ignarro har dedikert mer enn 30 år til forskning for å undersøke fordelene ved nitrogenoksid og hvordan det forhindrer og til og med reverserer hjerte- og karsykdommer. Fordelene stopper ikke der. Nitrogenoksid kan også redusere høyt blodtrykk, senke kolesterol og alderssikre det sirkulasjonssystemet ditt.

Dr. Ignarro skal også forklare hva nitrogenoksid er og viktigheten av L-arginin for å styrke produksjonen av nitrogenoksid. Dr. Ignanrro:  “Hjerte- og karsykdommer oppstår når det er en blodstrømspyramide inn til hjertet. Hjertet har sitt eget sirkulasjonssystem og det sirkulasjonssystemet kalles koronararteriene. Når mennesker utvikler arteriosklerose eller høyt kolesterolnivå, kan det resultere i plakkavsetning og plakkdannelse i arteriene. Etter hvert som disse vokser begynner de å blokkere blodstrømmen.

Dette kan lede til en redusert blodstrøm og det gir igjen en redusert strøm av oksygen og næringsstoffer til hjertet, som igjen gir problemer når du trenger hjertet ditt, for eksempel ved trening eller når du går opp en trapp. Hvis hjertet ikke får nok blod eller oksygen vil det bli smertefullts på grunn av iskemiske skader, i utgangspunktet er dette et hjerteinfarkt.  Nitrogenoksid anses å være en livredder fordi det er kroppens naturlige måte å beskytte mot hjertesykdom. Hjertesykdom er det som dreper flest, ikke bare i USA, men i hele verden. Kroppen kan beskytte seg selv mot all denne sykdommen ved å produsere mer nitrogenoksid. Når nitrogenoksid blir mangelfull, begynner barrierene å brytes ned, dette er punktet hvor beskyttelsen blir borte og individet blir veldig sensitiv og mottakelig for hjertesykdom. Og, igjen, nitrogenoksid er beskyttende fordi det holder blodtrykket nede i et normalt blodtrykksintervall.

Høyt blodtrykk fører til hjerteinfarkt, hjerneslag og kan føre til arteriosklerose eller koronararteriesykdom, og nitrogenoksid kan forhindre alle disse sykdommene.

Som nevnt trenger endotelet L-arginin for å produsere nitrogenoksid. Etter at vi er fullvokst produserer kroppen lite, og absorberer til og med, L-arginin. Hvis du kun tar et alminnelig oralt tilskudd av L-arginin, vil ikke kroppen din absorbere den tilstrekkelig. For å få kroppen til å absorbere L-arginin, må den slippes sakte inn i kroppen. Recover-Me en spesiell formel som maksimerer absorpsjonen av L-arginin i kroppen.

Dr. Ignarro snakker: "Nitrogenoksids fordelaktige virkninger er mange og er for det meste relatert til sirkulasjonssystemet, men dette har også innvirkning på andre systemerfordi nitrogenoksid kan holde blodkarene dine friske ved å bedre blodstrømmen.Det som skjer er at nitrogenoksidet sørger for at alle kroppens organer mottar den normale mengden blod og derfor de næringsstoffene og det oksygenet de trenger.

I tillegg kan nitrogenoksid påvirke koaguleringsprosessen og kan på denne måten forhindre uønskede blodpropper. Du vet, når mennesker blir rammet av et hjerteinfarkt er årsaken i mange tilfeller at en blodpropp utvikler seg i koronararteriene som frakter blod til hjertet. På samme måte, når en person får slager det vanligvis på grunn av at en blodpropp har utviklet seg i de cerebrale arteriene som frakter blod til hjernen. Så nitrogenoksid er noe vi produserer for å forhindre denne uønskede fortykningen av blod. Det er en vasolidator, hvilket betyr at den vil utvide de blodårene og senke trykket inne i årene, og den senker ikke blodtrykket hvis blodtrykket er normalt, og det er det fantastiske ved de naturlige stoffene som finnes i kroppen vår.

Nitrogenoksidet merker når blodtrykket er unormalt høytog da trår det til for å senke det blodtrykket tilbake ned til det normale nivået, ikke lavere enn normalt. Nitrogenoksid er ikke noe du bare kan tilføre kroppen utenfra,du kan ikke innta det i en pille, du kan ikke tilsette det til vann eller noe som helst sånt, fordi nitrogenoksid er faktisk en gassart, det er en gass og den er veldig ustabil. Den varer ikke lenger enn et sekund eller to så derfor kan du ikke egentlig innta nitrogenoksid. Det du kan gjøre er å tilføre kroppen de ingrediensene som kroppen bruker til å produsere nitrogenoksid og du kan tilføre de ingrediensene som vil stabilisere nitrogenoksid, slik at nedbrytningen av den hindres og den varer lenger i kroppen din. Og dermed kan du gjøre dette ved å tilføre kroppen visse aminosyrersom arginin og citrullin. Du vil da maksimere kroppens evne til å produsere nitrogenoksid, så slik øker du egen produksjon av nitrogenoksid.

Den viktigste grunnen til for lite nitrogenoksid er mangel på denne aminosyren: arginin. Så, hvis du har for lave nivåer av arginin så vil du ikke produsere tilstrekkelige mengder nitrogenoksid til å beskytte sirkulasjonssystemet ditt mot sykdom. Og derfor er arginin en av de aminosyrene du faktisk må innta fra utenfor kroppen. dr. Ignarro.

Forbedring av blodstrømmen til leveren.

L-Arginine har flere unike og fordelaktige biokjemiske og farmakologiske egenskaper. L-arginintilskudd administrert i en akutt leverskade reduserer både omfanget av leverskaden og bakteriell translokasjon. Nitrogenoksidets rolle på virkningene av akutt leverskade, bakteriell translokasjon, slimhinne nukleotider, og RNA og DNA, viser klare fordeler. Bilirubin og leverenzymer økte betydelig etter oral administrering av L-arginin. Det er allment kjent at nitrogenoksid spiller en viktig rolle under utvinning etter akutt leverskade. Videre forbedret L-arginin / L-glutamin-tilskudd, (begge tilstede i Recover-Me), slimhinnens nukleotider og tykktarmfunksjon.

Forbedring av blodstrømmen til nyrene.

Kombinasjonen av andre aminosyrer i Recover-Me, og Palatinose (disakkarid), en langsomt brennende, ikke-kariogen karbohydrat har en sterk støttende rolle i langsom frigivelse av nitrogenoksidomdannelse og endotelcelleavslappingsprosessen, og påvirker dermed positivt blodtrykk og nyrefunksjon. Nyrene spiller en stor rolle i det generelle blodtrykket. Det er et tett vasodilatert organ som har som hovedformål å filtrere ut giftstoffer og ekstra vann fra blodstrømmen. 

Når blod passerer gjennom (omtrent en halvliter per minutt) glomerulus (mikroskopiske filtre) som fører vekk bakterier, døde celler, og giftstoffer, balanserer det mineraler, salter og vannivåer, før det kommer inn i blodstrømmen gjennom nyrene. Uten denne balanseringsprosessen vil ikke nerver, muskler og annet vev i kroppen din fungere optimalt. Nyrer spiller også en viktig rolle i reguleringen av hormonfunksjonen. 

Tilbakemelding fra kunder 

Fra tilbakemeldinger fra kunder lærte vi at de med nedsatt nyrefunksjon fant ut at Recover-Me støtter normalisering av den generelle funksjonen ved å øke blodstrømmen inn og ut av orgelet.

De rapporterer om økt urinstrøm umiddelbart etter først å ha tatt produktet. Noen ganger tar det en uke for dette å slå seg ned til normal frekvens, avhengig av lagrede nivåer av gift. Dette har en sterk positiv effekt på forbrukerens generelle helse og velvære.


ATHLETES

Recover-Me gir økt blodgass i muskelvevet gjennom en varsom utvidelse av blodårene, hvilket bidrar til optimal ytelse. Det innerste laget i blodårene reagerer på tilstedeværelsen av nitrogenoksid med avslapning, noe som utvider blodkarene og øker blodsirkulasjonen. På grunn av den forbedrede sirkulasjonen øker varmen i kroppens ekstremiteter. Dette fremmer naturlig restitusjon etter en anstrengende innsats. Men nitrogenoksid gjør enda mer: det har også en positiv effekt på mentalt fokus, årvåkenhet og konsentrasjon. Og det er nyttig når man skal forberede seg til en idrettsutøvelse.

Fysisk ytelse  – din evne til å produsere nitrogenoksid kan forutsi hvor godt du yter i trening. Nitrogen kontrollerer og regulerer ikke bare blodstrømmen til arbeidende skjelett- og hjertemuskler, men styrer også hvor effektivt mitokondrier genererer cellulær energi fra oksygen. Treningsintoleranse blant eldre individer skyldes at disse menneskene ikke klarer å effektivt produsere nitrogenoksid og regulere blodstrømmen til kroppen.

METABOLISM

Når sukker eller fett til konverteres til muskelenergi kalles det muskelmetabolisme. Denne konverteringens hastighet bestemmer hvor raskt energien kan forbrukes. Recover-Me, i kombinasjon med fysisk trening, stimulerer raskere omdannelse av sukker og fett til energi. Melkesyre (laktat) dannes som avfall fra muskelmetabolisme. Melkesyre må transporteres ut av muskelen gjennom en liten kanal. For mye melkesyre i muskelen gir sure muskler og gjør deg trett. Recover-Me støtter stoffskiftet som forsinker  forsuring og tretthet.

Flere grunner?

 1. Sirkulasjonssystemet er komplekst og består av mange kilometer med vener og arterier som alle arbeider sammen med hjertet for å pumpe blod til og fra cellene dine. Ingrediensene i Recover-Me støtter og forbedrer den funksjonen. Recover-Me er en proprietær blanding av aminosyrer kombinert med en bærer som forbedrer omdannelsen til nitrogenoksid.
 2. I 1998 ble Nobelprisen i fysiologi eller medisin tildelt tre amerikanske forskere for oppdagelsen betydningen av nitrogenoksid som et signalmolekyl (mirakelmolekyl) i hjerte- og karsystemet.
 3. Nitrogenoksidet som stammer fra L-Arginier er, direkte eller indirekte, involvert i nesten hver  eneste celleoperasjon og helsetilstand som kan forestilles, fra hjerte- og karsystemet til immunsystemet og fra hormonfunksjonen til nervefunksjonen. Det kalles også mirakelmolekylet.
 4. L-Arginin er den direkte forløperen til NO, (nitrogenoksid). En av L-arginins viktigste egenskaper er evnen til å avslappe og utvide blodårer.
 5. Det finnes rikelig med bevis på at endotelet spiller en avgjørende rolle i vedlikehold av vaskulær tone og struktur. En viktig vasoaktiv mediator som avledes fra endotelet er nitrogenoksid (NO), et endogent messengermolekyl som dannes i sunne vaskulære endoteler av aminosyreforløperen L-arginin.
 6. Recover-Me er en unik blanding av aminosyrer og en bærer som muliggjør kontrollert omdannelse av aminosyrene til nitrogenoksid (NO). 
 7.  Det foreligger sterke beviser på at L-arginin vil forynge ditt sirkulasjonssystem, senke blodtrykket og forbedre cellulær metabolisme og immunitet.
Høyt eller lavt blodtrykk? Ta Recover-Me Vascular, en formel som forbedrer produksjonen av nitrogenoksid i blodårer dine. Nitric Oxide kan bidra til å holde blodårene sunne ved å øke blodstrømmen. Nitrogenoksidet sørger for at alle organene i kroppen får den normale mengden blod og derfor næringsstoffer og oksygen som er nødvendig. Det er en vasodilatator, som betyr at den kommer til å utvide blodårene og senke trykket i blodkarene. Det senker ikke blodtrykket hvis blodtrykket er normalt, og det er det fine med de naturlige stoffene som finnes i kroppen vår. Nitrogenoksydet registrerer når blodtrykket er unormalt hevet og trinn deretter inn for å redusere det blodtrykket, ned til normalområdet som ikke er under det normale. Når blodtrykket er under normalt vil det trå til for å øke blodstrømmen.