Denne siden bruker informasjonskapsler. Klikk her for å se informasjon om informasjonskapsler Avtalt

Hvorfor er Recover-Me unik?

Til tross for alle de store ordene som blir sagt om L-arginin, utløser ikke alminnelig oralt inntak av L-arginin alene alle fordelene «mirakelmolekylet» kan ha ved å spille en betydelig rolle i kroppen. Etter at de lange bena i kroppen er fullt utvokst produserer kroppen lite, og absorberer til og med, L-arginin. Kombinasjonen av ingredienser i riktig blandingsforhold i Recover-Me maksimerer absorpsjonen av L-arginin.

The typical western diet provides a person with 3 to 6 g of L-arginine per day. Common food sources of L-Arginine are nuts, dairy, soy protein, meat and seafood with a bioavailability of about 60%. However, most of this L-arginine is not converted by the body to therapeutic levels after the "long bone growth" has stopped (around 23 years).  This led us to look for an alternative source to adequately convert L-arginine. As simple as this may seem, tests show that unless the L-arginine molecule is of the correct type (L-pyroglutamate) and surrounded by L-lysine and L-glutamine, the conversion of L-arginine to nitric oxide does not occur at levels considered effective.

Etter å ha studert eksisterende produkter på markedet velger vi bevisst å bare bruke ingredienser som er vitenskapelig bevist å fungere godt sammen.

Sammensetningen av Recover-Me har blitt holdt så enkelt som mulig for å unngå bivirkninger som ofte oppstår når irrelevante og inkompatible ingredienser blandes sammen. Fokus har alltid vært på positiv virkning framfor å fremstille en «imponerende» etikett med en lang ingrediensliste.

Sammenblanding av ingredienser som ikke er vitenskapelig testet i blandet form gjør forbrukeren sårbar for uønskede bivirkninger eller ingen effekt i det hele tatt. (Selv om disse ingrediensene hver for seg er bevist å være trygge eller effektive i ulik grad).

Recover-Me styrker alle fordelaktige effekter av: L-Arginin (L-Pidolat) L-Glutamin L-Lysin kombinert med et lavglykemisk tilførselssystem.

Recover-Me har som fokus å øke L-argininnivåene i kroppen og hjernen, for slik å øke produksjonen av nitrogenoksid, øke veksthormonnivået og sinke aldringsprosessen.

Den tilgjengelige L-argininen som finnes i kroppen stammer fra transformasjonen av L-arginin L-pidolatet og av L-glutamin (som omdannes til L-citrullin og senere til L-arginin). L-arginin L-pidolatet kan lettere krysse blod-hjernebarrieren, hvilket er årsaken til at L-argininnivåene i hjernen stiger.

I Recover Me er kombinasjonen av aminosyrer mange ganger kraftigere enn naturlig forekommende antioksidanter i kroppen.
 

 

FLERE GRUNNER TIL Å BRUKE RECOVER-ME

  1. Recover-Me er en unik blanding av aminosyrer og en bærer som muliggjør kontrollert omdannelse av aminosyrene til nitrogenoksid (NO). Det maksimerer absorpsjonen av L-arginin i kroppen.
  2. Sammensetningen av Recover-Me er også unik når i at den forbinder flere aminosyrer, med komplekst karbohydrat for å forlenge absorpsjonen, samtidig som den forblir lavglykemisk.
  3. I bruker den riktig formen for L-arginin, pidolat, (saltet fra L-arginin) som i kombinasjon med L-Lysin øker absorpsjonen av L-arginin. Lysin og arginin bør ikke tas sammen hvis de er av *L*-typen, siden L-arginin og L-Lysin konkurrerer om de samme reseptorene. L-argininpidolat, derimot, knytter seg til en annen reseptor og tillater dermed en synergistisk effekt mellom de to.
  4. Recover-Me er unik i at den tas nattestid. Hovedårsaken til at Recover-Me ble utviklet, var for å kunne tilby et tilskudd som har vitenskapelig bevist medisinsk fordelaktig virkning, og som ved bruk på nattestid evner å krysse hjernebarrieren og optimaliserer celleregenerering.
  5. For aldringshemmende og dypsøvnrelaterte effekter bruker vi ikke citrullin, men tilsetter i stedet L-glutamin, som beskytter bukveggen og er flere trinn fjernet fra omdannelsen til nitrogenoksid.
  6. Av kvalitetshensyn er produktet fremstilt i Europa, i et anlegg som overholder de strengeste reguleringsretningslinjer. Vi bruker bare de beste tilgjengelige farmasøytiske ingrediensene for å sikre konsekvent kvalitet og full kundetilfredshet.

VORES KRITERIER

Hos Recover-Me bruger vi kun de højeste tilgængelige ingredienser af farmaceutisk kvalitet og vi leverer altid ensartet kvalitet. Derfor fremstilles produktet i Europa i faciliteter der overholder de strengeste regulerings retningslinjer.
Hvert produkt vi skaber, bunder i et specifikt sæt kriterier for at sikre maksimal kvalitet og ydeevne. Vi tror på rene og gennemsigtige produkter og derfor gennemgår vi også hele processen for dig. Med informationen her, kan du forstå hele vores filosofi og selv beslutte om dette produkt passer til dig.

Recover-Me
Aktive ingredienser i korrekt dosering  
Ingen aktive ‘marketing’ ingredienser  
Ingen inaktive ingredienser  
Lavt kalorieindhold  
Lavt Glykæmisk Indeks (GI), dvs. ingen hurtige stigninger i blodsukkeret  
Ingen kolesterol  
Ingen natrium (salt)  
Ingen kunstige sødestoffer  
Ingen farvestoffer  
Ingen kunstige smagsstoffer  

Recover-Me er baseret på isomaltulose, et dobbelt sukkermolekyle (disaccharid) som findes i spormængder i sukkerrør og honning. Det består af monosacchariderne glukose og fruktose. På grund af sin stærke binding bliver sukkeret meget langsomt optaget i kroppen (lavt glykæmisk indeks), det er tandvenligt og giver langvarig energi.

Lavt Glykæmisk Indeks (GI)
Det glykæmiske indeks er et måleindeks for hvordan kulhydrater virker på blodsukker niveauet. Kulhydrater der nedbrydes hurtigt under fordøjelsen, frigiver monosaccharider som glukose og fruktose i blodbanerne og dermed har de et højt GI (f.eks. hvidt sukker).

Kulhydrater der nedbrydes langsomt afgiver monosaccharider gradvist i blodbanerne har et lavt GI (dvs. isomaltulose). GI-området for et lavt GI-produkt er 55 eller mindre. Recover-Me bruger isomaltulose som er et kulhydrat som har et GI på 32. Aminosyrerne i Recover-Me har ingen effekt på det glykæmiske indeks.

Ingen inaktive ingredienser i Recover-Me
Inaktive ingredienser anvendes mest som fyldstoffer eller for at bevare pulverets egenskaber under emballeringen.